Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Φθινόπωρο 2016 όλες οι νέες τάσεις που θα λατρέψουμε......!!!!!!!!!!


  Σήμερα ξύπνησαμε με βροχούλα και μουντάδα ακρίβως ότι έπρεπε για να συνειδητοποιήσω ότι λαχτάρισα και αυτές τις μέρες όπου κάνεις ζεστό καφεδάκι και το απολαμβάνεις στο μπαλκόνι με ζακετούλα.... Τέλος Σπετέμβρη λοιπόν, το φθινόπωρο κάνει σιγά και δειλά την εμφάνιση του... όσο και να αγαπάς το καλοκαίρι ...παραδέξου του, βαρέθηκες να φοράς τα καλοκαιρινά σου ρούχα! 

 Το έχω πει ότι το φθινόπωρο είναι παρεξηγημένο ..... μπορεί να είναι ο λόγος για να χαιρετίσουμε την ζέστη και τις μεγάλες σε διάρκεια μέρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης... παρόλα αυτά, το φθινόπωρο μας εντάσει ομαλά στο κρύο ... που εγώ δεν το αγαπώ καθόλου και αποτελεί προάγγελο μιας ακόμη υπέροχης εποχής. αυτής των Χριστουγέννων. Επίσης εκτιμάμε την αξία του, πολύ αργά, όταν έρχονται οι παγωνιές του Ιανουαρίου και βέβαια τον Μάρτιο που το κρύο δεν λέει να φύγει, τότε μόνο αναπολούμε τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη !!!

Θα σας θυμίσω έναν ακόμη λόγο για να δούμε το φθινόπωρο πιο θετικά, είναι η καλύτερη εποχή για αλλαγή και ανανέωση της χειμερινής μας γκαρνταρόπας !!!!  Ήρθε λοιπόν ο καιρός να προετοιμαστούμε και να γνωρίσουμε όλα τα νέα trend της φετινής σεζόν...... 

Για μια ακόμη χρονιά κυριαρχεί το δέρμα, το military, οι καμπαρντίνες, το μαύρο, όλοι οι τύποι των τζιν, οι πλισέ  και οι τούλινες φούστες,και φυσικά τα ζιπ κιλότ. Τα νέα και τοπ fashion trend είναι το μεταλιζέ που ξεκίνησε από την άνοιξη και συνεχίζει και φέτος, τα κεντήματα, το σουέντ, τα bomber jacket που έχουν κατακλήσει την αγορά, οι μπλούζες με μακριά μανίκια και οι φούστες τζιν !


νέες τάσεις: μεταλιζέ και βελούδο


κεντήματα σε παντελόνια και μπλούζες, μακριά μανίκια


κεντήματα παντού!!!


ζιπ κιλοτ, δερμάτινα jacket, καμπαρντίνα
 
το αγαπημένο bomber jacket της Gigi Hadid !!!!








πλισε  φορέματα και φούστες!!!


street fashion!!!

Έπεται και συνέχεια!!!!! Φιλιά κ καλό μας φθινόπωρο!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου