Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

καταπληκτικές ... τούρτες γενεθλίων..... για αγόρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Ο ήλιος αν έχει να βγει καιρό και εμφανίζεται  Π/Σ/Κ να ξέρεις είναι εμφάνιση έκπληξη! Νιώθεις σαν παιδί... ξυπνάς, ανοίγεις την κουρτίνα βλέπεις τον ήλιο να λούζει με το φώς τα πάντα γύρω, όλα παίρνουν ζωή ξαφνικά, και όπως το μικρό παιδί θα πεί μαμά έχει καλό καιρό να πάω, να παίξω με τους φίλους μου έξω, εσύ λες μα τί ωραία μέρα για καφέ και βόλτες!!!!! Ευκαιρία λοιπόν για απολαυστικούς καφέδες στον ήλιο με τον έταιρον ήμισυ / με φίλους / με παιδιά, όποια και να ναι η παρέα ..... σας εύχομαι να είναι από εκείνα τα Σ/Κ, που οι βόλτες θα είναι μεγάλες και που ο καφές θα γίνει ούζο και το ούζο κρασιά και τα κρασιά ποτά!

 Ααααα και μην ξεχνιόμαστε το Σ/Κ έχει συνήθως και γενέθλια πάρτυ, γι αυτό λοιπόν και εγώ σας μάζεψα ωραίες ιδέες για αγορίστικες τούρτες γενεθλίων!!!!!!!!


Για μικρούλια!!!!!!!!κατασκευές & Lego

σούπερ ήρωεςΔεινόσαυροι, δράκοι & κάστρα 

angry birds & minionsDisneyελπίζω να έδωσα κάποιες ιδέες, να ξέρετε ότι όλες αυτές οι τούρτες γίνονται αρκεί να βρείτε έναν καλό ζαχαροπλάστη που να είναι "μάστορας" και για τις μανούλες με κοριτσάκια έπεται συνέχεια...... !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου