Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Game of Thrones season 7 ....... όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε..... για φανατικούς ..... !!!!!!



Μπορεί να πέρασαν μόλις 4 μήνες από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της 6ης σεζόν του Game of Thrones... Μπορεί να έψαξες, να διάβασες και να βρήκες νέες σειρές για να πνίξεις τον πόνο σου ..... σε καταλαβαίνω ....δεν περνάει εύκολα ένας χρόνος σχεδόν ... χωρίς  Jon Snow, Winter is coming, Khaleesi, Cersei....κ.τ.λ. 

 Για δύο μήνες και κάτι που κρατά η προβολή ολόκληρης της σεζόν ...τα σχόλια, τα πόστ, τα άρθρα, και τα αφιερώματα για την σειρά είναι αμέτρητα... γίνεται ο κακός χαμός..... και μετά ..................................... τίποτα...... σιγή...... έως ότου έρθεί η επόμενη σεζόν..!!!! To Game of Thrones όμως, βρίσκεται εκεί... στο πίσω μέρος του μυαλού σου... και καρτερικά αναμένει μια πληροφορία ...ένα νέο...."ένα νεύμα βρε παιδί μου".... να νιώσεις ότι δεν σε ξέχασε...εσένα τον πιστό τηλεθεατή... LOL!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν διάβασα, έψαξα και συγκέντρωσα 7 πληροφορίες για την σειρά και την νέα σεζόν!!!!


 1) Η σειρά προτάθηκε με 23 υποψηφιότητες για τα βραβεία EMMY 2016,  περισσότερες από κάθε άλλη σειρά, για τρίτη συνεχή χρονιά


2) Η ΗΒΟ έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης ακόμη μια φορά με περισσότερους από 23.000.000 τηλεθεατές παγκοσμίως!


3) Η σειρά κέρδισε το βραβείο Emmy 2016 καλύτερης σειράς δράματος 



4) Σε συνέντευξή της στα βραβεία Emmy, η Emilia Clarke " Khaleesi" δήλωσε ότι "υπάρχει άλλη μια επική μάχη στην νέα σεζόν"


5) Το πρώτο επεισόδιο της 7η σεζόν αναμένεται ..... όχι τον Απρίλιο του 2017 αλλά κάπου μέσα στο καλοκαίρι του 2017.... ω ναι!!!!! 

 
 6) Τα επεισόδια της νέας σεζόν θα ναι .... 7 και όχι 10 !!!!!!!!!!!!!!


 
 7) Η 8η σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς... με 6 επεισόδια.....!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου