Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

5 Ταινίες για το Σαββατοκύριακο!!!!

  Καλημέρα καλημέρα, Παρασκευούλα σήμερα και έρχεται ένα όμορφο Σαββατοκύριακο που αν δεν έχετε αποφασίσει τι να κάνετε και θέλετε να χουχουλιάσετε σε μια κουβέρτα, σας έχω 5 καλές προτάσεις για ταινίες !!!!!!!!

 

 

1) The Grand Budapest Hotel




Το Grand Budapest Hotel είναι μια ταινία 2014 κωμωδία, γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Wes Anderson και εμπνευσμένο από τα γραπτά του Στέφαν Τσβάιχ. Πρωταγωνιστεί ο Ralph Fiennes ως θυρωρός, ο οποίος συνεργάζεται με έναν από τους υπαλλήλους του για να αποδείξει την αθωότητά του, αφού κατηγορείτε για φόνο.

Η ταινία είναι μια βρετανο-γερμανική συμπαραγωγή είναι κωμωδία πολύ ευχάριστη και γυρίστηκε στη Γερμανία

 Οι περιπέτειες του Gustave H, ένας θρυλικός θυρωρός σε ένα διάσημο ξενοδοχείο από την φανταστική Δημοκρατία της Zubrowka μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, και Zero Μουσταφά, το αγόρι του λόμπι που γίνεται ο πιο έμπιστος φίλος του.

 

2) Anchorman 2: The Legend Continues

 

  Ο μύθος συνεχίζεται είναι μια αμερικανική ταινία κωμωδία του 2013, και η συνέχεια του Anchorman ταινία του 2004: Ο Θρύλος του Ron Burgundy. Όπως και με την αρχική ταινία, που κατευθύνεται από τον Adam McKay, που παράγεται από τον Judd Apatow, γραμμένο από McKay και Γουίλ Φέρελ, και τα αστέρια Φέρελ, Στιβ Καρέλ, Πολ Ραντ, ο David Koechner, και Christine Applegate, όλοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την πρώτη ταινία .

  Η ταινία σηματοδότησε μια αλλαγή στην ιστορία του κινηματογράφου, όταν η Paramount έγινε το πρώτο μεγάλο στούντιο για τη διανομή ταινιών στις αίθουσες σε ψηφιακή μορφή, εξαλείφοντας φιλμ 35 mm εντελώς
Μια ταινία που ειλικρινά σε εξαντλεί τόσο πολύ από το γέλιο που θες να τελειώσει γιατί βαρέθηκες να γελάς.

 Με τη δεκαετία του '70 πίσω από αυτόν, ο κορυφαίος παρουσιαστής ειδησεων του Σαν Ντιέγκο, Ron Burgundy, επιστρέφει για να αναλάβει το πρώτο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι της Νέας Υόρκης από τη θύελλα.

 

3) Non-Stop


 Είναι μια ταινία του 2014 μυστήριο δράσης με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον, την Τζούλιαν Μουρ, την Michelle Dockery, την Λουπίτα Νιόνγκο και τον Σκουτ ΜακΝέρι, σκηνοθετημένο από τους Jaume Collet-Serra. Αυτή είναι η πρώτη ταινία της Silver Pictures που θα διανεμηθεί από την Universal film μετά το τέλος της συμφωνίας της εταιρείας παραγωγής με την Warner Bros.
Ο Μπιλ Μαρκς, ένας ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός αερονόμος, αρχίζει να λαμβάνει κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης απειλητικά μηνύματα στο κινητό του που του ζητούν να μεταφέρει 150 εκατομμύρια δολάρια σε ένα λογαριασμό, αλλιώς κάθε 20 λεπτά θα δολοφονείται και ένας επιβάτης.

4) O Ηλίθιος και ο πανηλίθιος 2

 

Eίναι μια αμερικανική κωμωδία ταινία του 2014που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Bobby και Peter Farrelly Φαρέλι, και είναι μια συνέχεια της ταινίας του 1994 Dumb και Dumber. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Jim Carrey και ο Jeff Daniels, επαναλαμβάνοντας τους ρόλους τους, είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, παιζουν επίσης Λόρι Χόλντεν και Κάθλιν Τέρνερ.

20 χρόνια από την πρώτη τους περιπέτεια, ο Χάρι ανακαλύπτει ότι έχει μια κόρη που υιοθετήθηκε. Ο Lloyd και Harry θα προσπαθήσουνε να βρούν την υιοθετημένη κόρη του Χάρι.

 

 5)Captain America 2: Ο στρατιώτης του χειμώνα



Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα είναι αμερικανική περιπέτεια παραγωγής 2014, βασισμένη στον σούπερ ήρωα Captain America των κόμικς της Marvel. Αποτελεί συνέχεια της ταινίας Ο πρώτος Εκδικητής: Captain America και την ένατη προσθήκη του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Άντονι και Τζο Ρούσο και το σενάριο έγραψαν οι Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει οΚρις Έβανς όπως και οι Σεμπάστιαν Σταν και Χέιλι Άτγουελ ενώ οι Σκάρλετ Γιοχανσον,Κόμπι Σμολντερς και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από προηγούμενες ταινίες του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel. Στο καστ προστίθενται οι Άντονι Μακί, Φρανκ Γκρίλο, Έμιλι Βαν Καμπ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ.  Η ιστορία ακολουθεί τον Στιβ Ρότζερς να προσπαθεί να προσαρμοστεί στο μοντέρνο κόσμο ενώ έχει να αντιμετωπίσει μια νέα απειλή από τα παλιά: έναν πράκτορα της Σοβιετικής Ένωσης, γνωστό ως Στρατιώτη του Χειμώνα.


 Καλή διασκέδαση!!!!!!!

 

ΚΑΠΤΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑ 2 O ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΚΑΠΤΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑ 2 O ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΚΑΠΤΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑ 2 O ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου