Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Νέες υπέροχες προτάσεις από το Mysunshine.gr Jaq Jaq Bird & Buba Bloon

 Ο καιρός μπορεί να μας κάνει νούμερα αυτές τις μέρες, πρόσκαιρα όμως... καθώς ήδη μπήκαμε στα μέσα της άνοιξης και έρχονται αυτές οι όμορφες μαγιάτικες λιακάδες που μας ανοιγούν την όρεξη για πολλές βόλτες και αποδράσεις. 

 Σαν όλες τις μανούλες έτσι και εγώ πριν από κάθε βόλτα ή ημερήσια απόδραση μας, προσπαθούσα λίγο να οργανωθώ, ώστε ο μικρός μου να μπορεί να απασχολείται ευχάριστα τις ώρες αυτές, να μην βαριέται αλλά και να μην καταφεύγουμε σε λύσεις φθηνών και "ευάλωτων" παιχνιδιών από μαγαζιά με ψιλικά κ.α. .Η κατάληξη ήταν ένα καρότσι γεμάτο παιχνίδια άσχετα μεταξύ τους, ο μικρός φυσικά να αφιερώνει πολύ λίγη ώρα στο κάθε ένα από αυτά και εμείς να μαζεύουμε και να κουβαλάμε παιχνιδια χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 Ευτυχώς ξεκαθάρισα γρήγορα τις σκέψεις μου και κατάλαβα ό,τι οι ώρες που περνά ένα παιδί εκτός σπιτιού είναι εξίσου σημαντικές. ρα καλούμε σαν γονιός να αναζητήσω αντίστοιχα προίοντα, εκπαιδευτικά, δημιουργικά και φυσικά πρακτικά, τα οποία θα προάγουν το ανέμελο παιχνίδι .... !!!!

 Θεωρητικά η σκέψη μου αυτή, φαινόταν λίγο δύσκολο να γίνει πράξη κι όμως στο αγαπήμενο μου ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr, "το οποίο διαθέτει μια τεράστια γκάμα από επώνυμα βρεφικά και παιδικά είδη και παχνίδια καθώς και συλλογές για το παιδί και την μαμά" ανακάλυψα και ξεχώρισα δύο υπέροχα προιόντα, το "Jaq Jaq Bird" και το "Buba Bloon". Τα δυο αυτά εξαιρετικά προιόντα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα παρέλαβα άμεσα την προηγούμενη εβδομάδα και είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι.

Jaq Jaq Bird & Buba Bloon


Υπέροχα δώρα από το αγαπημένο μας mysunshine.gr



Jaq Jaq Bird βιβλία με μαυροπίνακα και ειδικές κιμωλίες!!!

Buba Bloon "μπάλα με μπαλόνι ή απλά μπαλονομπάλα!!!

 Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν γιατί ακολουθούν δύο ξεχωριστά άρθρα, για τα δύο αυτά εξαιρετικά προιόντα με περιγραφές, οδηγίες και φυσικά την προσωπική μας εμπειρία!!!!!!



Σας περιμένω επίσης:

facebook  instagram twitter pinterest


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου