Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Jaq Jaq Bird βιβλία μαυροπίνακα από το mysunshine.gr


Όπως ήδη σας έχω αναφέρει σε προηγούμενο μου άρθρο είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι ανακάλυψα αυτά τα υπέροχα και ξεχωριστά βιβλία μαυροπίνακα Jaq Jaq Bird από το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr .
 Τα Jaq Jaq Bird, είναι μια υπέροχη σειρά από βιβλία με μαυροπίνακα, όπου το παιδι μπορεί να ζωγραφίσει και να δημιουργήσει εντός και εκτός σπιτιού, είτε πάνω σε 8 κενές σελίδες αλλά είτε σε 8 προτυπωμένες σελίδες, εξαίρετων ζωγράφων με τις ειδικές κιμωλίες butterstix σε 4 χρώματα που περιλαμβάνονται στην συσκευασία. 


 
 Με τα βιβλία αυτά τα παιδιά μπορούν να γράψουν, να σχεδιάσουν, να ζωγραφίσουν αλλά και  να γνωρίσουν σπουδαία έργα διάσημων ζωγράφων, όπως του Leonardo da Vinci, τoυ Vincent Van Gogh, του Claude Monet κ.α. Από την πρώτη κιόλας στιγμη που παίρνεις στα χέρια σου ένα βιβλίο Jaq Jaq Bird καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσεγμένο προιόν, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει και την μητέρα, καθώς είναι πολύ ελαφρύ και χωράει άνετα σε κάθε είδους τσάντα, καθαρίζεται πανεύκολα, με ένα υγρό πανί. Επίσης οι κιμωλίες butterstix δεν αφήνουν καθόλου σκόνη όπως τις κοινές κιμωλίες και φυσικά είναι κατάλληλες και ασφαλείς για τα παιδιά. Τέλος δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου έξτρα θήκες για τις κιμωλίες όπως με τους μαρκαδόρους και τις μπογιές καθώς συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο μια έξυπνη θήκη.

Τα Jaq Jaq Bird  είναι μία εξαιρετική επιλογή δώρου για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών!!!! Η σειρά Jaq Jaq Bird περιλαμβάνει επίσης, εξτρα κιμωλίες σε περισσότερα και διάφορα χρώματα, την ειδική μαγνητική θήκη κιμωλίας για προστατευμένη χρήση και πιο λειτουργική γραφή, σουπλά-αναδιπλώμενος μαλακός μαυροπίνακας και μαρκαδόρους υγρής κιμωλίας σε 4 χρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.sunshine.grΣας περιμένω επίσης:

facebook  instagram twitter pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου