Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Πως να κρατήσετε το πάθος της σχέσης σας ζωντανό για χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν είστε στην αρχή μιας σχέσης, το πάθος και ο έρωτας είναι στα πολύ πάνω, είστε μεθυσμένοι και σίγουροι ότι αυτά τα συναισθήματα θα κρατήσουν μια ζωή και σε αυτήν την ένταση . Όταν όμως η σχέση γίνεται πιο σοβαρή και τα χρόνια περνάνε είναι στο χέρι και των δύο να μπορέσετε να κρατήσετε την φλόγα δυνατή! Χωρίς αυτή την φωτιά, θα αναπτυχθεί το κρύο στην σχέση και μακροπρόθεσμα υπάρχει η πιθανότητα να οδηγήσει σε έναν αργό αλλά βέβαιο θάνατο.

 Είναι τόσο εύκολο να ερωτευτείς! Το πιο δύσκολο πράγμα είναι, αφού έχεις ερωτευτεί με αυτό το ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θέλεις να ξυπνάς κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής σου, να κρατήσεις την φλόγα ζωντανή.

Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να κρατήσετε το πάθος και την φλόγα ζωντανή όπως στην αρχή της σχέσης! 



1)  Μην κολλάτε σε μικρά πράγματα. Βρείτε τρία στοιχεία που αγαπάτε στον χαρακτήρα του σύντροφό σας και απλά παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτά τα τρία όλη την ημέρα. Αν θέλετε, μπορείτε να τα γράψετε κάπου ώστε να τα υπενθυμίζετε στον εαυτό σας στην διάρκεια της ημέρας. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί, αγνοήστε όλες εκείνες τις μικρές ενοχλητικές στιγμές ή συνήθειες που σας τρελάνουν. Πιστέψτε με, γίνεται ευκολότερα όσο περισσότερο επικεντρώνεστε στις θετικές ιδιότητες.

2)  Αφήστε το σύντροφό σας να γνωρίζει ότι είστε εκεί για αυτόν ότι και να γίνει.  Κάντε το συνήθεια, το πρώτο πράγμα κάθε πρωί όταν ξυπνάτε να στρέφεστε στον σύντροφό σας και να λέτε: "Τι μπορώ να κάνω για σένα σήμερα που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και λιγότερο αγχωτική;" Και μετά κάντε αυτό που θα σας ζητήσει! Στην αρχή ο/η  σύντροφός σας δεν θα μπορεί να πιστέψει πραγματικά ότι θέλετε να ακούσετε πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή του ευκολότερη, αλλά αυτό θα αναπτύξει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας που ποτέ δεν θα εξασθενίσει.

3)  Θέστε κατά μέρος τον χρόνο, ώστε να ακούσετε πραγματικά το σύντροφό σας. Στην πολυάσχολη ζωή του σήμερα και μεταξύ των παιδιών και της εργασίας, αυτό θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε. Και δεν εννοώ να τον ακούσετε, ενώ είστε σε προετοιμασία του δείπνου. Εννοώ πραγματικά να ακούσετε, να κάτσετε έτσι για να μπορείτε να δείτε στα μάτια τον άλλον χωρίς να  παρεμβαίνει κάτι άλλο. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό για τουλάχιστον λίγα λεπτά κάθε μέρα, αλλά αν δεν έχετε τόσο χρόνο, ορίστε μια ημερομηνία ακρόασης. Αφήστε τα παιδιά να επισκεφθούν την γιαγιά και καθίστε στο δικό σας σπίτι. Ή μπορείτε να πάτε σε ένα ήσυχο μικρό μέρος στη γειτονιά για τον καφέ ή το ποτό σας και απλά να ακούσετε ο ένας τον άλλο.

4)  Αγοράστε του / της κάτι το ιδιαίτερο. Αγοράζοντας δώρα για τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλια ή σε άλλες επέτειους είναι πολύ καλό, αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε τη φωτιά της αγάπη να καίει μεταξύ σας, θα πρέπει να πάτε λίγο παραπέρα. Θυμηθείτε όταν ο/η συντροφός σας λέει: ". Μακάρι να είχα ένα από εκείνα τα" Στη συνέχεια, αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, αγοράστε το, τυλίξτε το και δώστε το στον/στην σύντροφό σας λέγοντας: "Σ 'αγαπώ". Και μην ξεχνάτε την κάρτα!

5)  Κρατήστε την αγάπη να καίει με τις ανάμνησεις των ευτυχισμένων σας στιγμών. Μερικές φορές, όταν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις καλύτερες μέρες. Βρείτε μια φωτογραφία των δυο σας να χαμογελάτε ευτυχισμένοι, κορνιζάρετε την ή βάλτε την στο ψυγείο με ένα σημείωμα που λέει: ". Μου αρέσει να μας βλέπω ευτυχισμένους"

6)   Βρείτε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να πείτε στον/στην σύντροφό σας, ότι τον/την αγαπάτε.Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει ένα σημείωμα αγάπης σήμερα που να αρχίσει κάπως έτσι: «Σ 'αγαπώ για ένα εκατομμύριο λόγους. Οι τρεις πρώτες είναι ... "

7)  Σερβίρετε πρωινό στο κρεβάτι και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σαμπάνια και ένα τριαντάφυλλο. Εάν ο/η σύντροφός σας, περιφρονεί το φαγητό στο κρεβάτι, ορίστε ένα πολύ επίσημο αλλά γιορτινό τραπέζι πρωινό με τα καλύτερα μαχαιροπίρουνα σας και απολάυστε ένα ξεχωριστό πρωινό.

8)  Πηγαίνετε σε μια ταινία ρομαντική, καθίστε στην πίσω σειρά και αγγίξτε ο ένας τον άλλον και φιληθείτε παθιασμένα. Τίποτα δεν θα κρατήσει την αγάπη σας να καίει από τον τρόπο που φερόσασταν στην αρχή του έρωτά σας. Δεν έχει σημασία πόσο κακή είναι η ταινία, θα πρέπει να επικεντρώνεστε ο ένας στον άλλον και όχι στην ταινία έτσι κι αλλιώς. Και στη συνέχεια, μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε με το σεξ. 

9)  Κάντε το φορτίο του συντρόφου σας λίγο ελαφρύτερο. Αν του/της έχετε αναθέσει δουλειές στο σπίτι, κάντε την έκπληξη και κάντε έσεις τις δουλειές αυτές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι σε μια γυναίκα από το να μην χρειάζεται να πλύνεις τα πιάτα ή να μαγειρέψω για ένα ολόκληρο βράδυ. Και αν του πλένεις το αυτοκίνητό του με ένα σορτς είναι σίγουρο ότι θα σας δείξει την εκτίμησή του.

10)  Παίξτε το παιχνίδι επιθυμίες και όνειρα. Καθώς μεγαλώνουμε και γερνάμε, τα όνειρά μας αλλάζουν. Ορίστε μια νύχτα, όπου οι δύο θα μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας ο ένας στον άλλο. Στο τέλος της βραδιάς σας, κρατήστε την αγάπη σας φλογερή επιλέγοντας μια ευχή και αφήστε την να γίνει πραγματικότητα.

 Για να διατηρήσετε την φλόγα σε μια σχέση, δεν είναι δύσκολο. Αν ακολουθήσετε ακόμα και μερικές μόνο από αυτές τις προτάσεις, η φωτιά της αγάπη σας θα καίει ψηλά!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου