Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Military !!!!


Λοιπόν το φθινόπωρο είναι εδώ .... και είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ, να ανακαλύψουμε μαζί, όλες τις νέες τάσεις της φετινής σεζόν!!!

Σήμερα θα ασχολήθουμε με μία από τις πιο hot τάσεις του φετινού φθινοπώρου το "military"



Για την ιστορία:


To military εντάχθηκε στην γυναικεία μόδα μέσω του παγκοσμίου πολέμου καθώς η στρατιωτική στολή ήταν σύνηθες όχι μόνο λόγω των στρατιωτών αλλά και των γυναίκών που έπαιρναν μέρος ενεργά στον πόλεμο. Εξάλλου ήταν παράλογο να ακουλουθείς τάσεις μόδας όταν όλος ο κόσμος βρισκόταν σε πόλεμο. Στα μετέπειτα χρόνια χρησιμοποιήθηκε μέσω της μόδας είτε ως προπαγάνδα για την υποστήριξη διαφορών πολέμων, είτε για να δηλώσει την δύναμη και υπεροχή του ρόλου της γυναικάς στην κοινωνία ενώ υπήρχαν φορές που απορρίφθηκε ως εθνιστική τάση. Στις μέρες όλα αυτά είναι ξεπερασμένα και πλέον το military αποτελεί αναπόσπαστο κομματί της μόδας που παρουσιάζεται κάθε χρόνο με παραλλαγές και διαφορετικούς συνδυασμούς!


 Στυλ:
   

 Το Military συνήθως υιοθετείτε από κορίτσια που αγάπουν το ροκ & boho στυλ. Υπάρχουν όμως και τα κορίτσια που θεώρουν ότι το military δεν κολακεύει και δεν αναδεικνύει την θυληκότητά μας. Λοιπόν τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος ακόμη περισσότερο το mix & match μας  βοηθάει να παντρέψουμε στυλ άφοβα εξυπηρετώντας όλα τα γούστα:

  • Military chic  

  •  Military glam  

  •  Military on the road

  •   and the oscar goes to.......
    Η Rihanna έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο στυλ χρόνια τώρα σε όλες τις περιστάσεις : every day lfe, shows, photoshoots, awards,  music video ..... (με χαρακτηριστικη τοπ εμφάνιση της στο Rihanna - Hard ft. Jeez)

    και φυσικά δημιούργησε την δική της σειρά ρούχων :



    Μια βόλτα στην αγορά θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το προσωπικό σας Military look καθώς φέτος θα βρείτε κομμάτια σε όλα τα γνωστά brands και καταστήματα!!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου